Uchwyt do telefonu - problem z przystawką

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • baciano
    Classic
    • 2013
    • 1

Panowie wybieram się do Gdańska na koncert. Mam nocleg na Starówce na ul. Św. Ducha. A że lubie wczesniej miec poplanowane to się zastanawiam gdzie mogę zaparkowac. Ponizej mapka lokalizacyjna:

I teraz pytanie czy moge zaparkowac gdzieś między ul. Targ Węglowy a ul. Wały Jagielońskie, tam w okolicach ZUSu, Bre Banku, Banku Millenium. Czy w tym rejonie obowiązuje tylko bilet z parkomatu. Czy może trzeba już mieć ten jakiś abonament np. jednodniowy (za 14zł) od Straży Miejskiej - bo doczytałem że gdzieś w ok. Targu Węglowego juz jest tzw. strefa ograniczonego ruchu i trzeba mieć abonament całodniowy.
    I kolejne pytanie czy ten abonament całodniowy w razie potrzeby można w strazy kupic od ręki?
  • crux
    Classic
    • 2011
    • 6

Witam
    Mam w aucie montowany przez Skodę uchwyt do telefonu (na zdjęciu poniżej). Uchwyt wymaga oczywiście dostosowanej do danego typu telefonu przystawki. Skoda nie oferuje takiej przystawki do mojego telefonu (Blackberry 9810), sklep www.bbsklep.pl również nie posiada. Czy wiecie gdzie taką przystawkę kupić?

Pozdrawiam
    crux

Komentarz

• Ostlander
      Ambiente
      • 2009
      • 163

A po co ci ta przystawka? :P
      Wymontuj ten obleśny gadget i zakoduj za pomocą VCDS-a moduł telefonu do współpracy przez BT. Dzięki BT praktycznie każdy telefon będzie funkcjonował jako zestaw głośnomówiący współpracując z Columbusem czy Amundsenem. W zależności od posiadanego modułu, być może konieczny będzie zakup antenki BT za kilkanaście pln i ramki do radia bez szczeliny na przystawkę.
      Było już o tym na forum wiele razy, poszukaj.
      Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...

Komentarz

• Mr0czny
        Elegance
        • 2009
        • 948
        • Octavia III (5E3)
        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

+1 Ostlander, wymontować . Nawet jakbyś znalazł taką nakładkę to jej koszt byłby kosmiczny.

Jedź do ASO i zamów nową ramkę do radia + listwę nad schowek bo te maja wycięte otwory

Komentarz

• crux
          Classic
          • 2011
          • 6

Zamieszczone przez Ostlander
          A po co ci ta przystawka? :P
          Wymontuj ten obleśny gadget i zakoduj za pomocą VCDS-a moduł telefonu do współpracy przez BT. Dzięki BT praktycznie każdy telefon będzie funkcjonował jako zestaw głośnomówiący współpracując z Columbusem czy Amundsenem. W zależności od posiadanego modułu, być może konieczny będzie zakup antenki BT za kilkanaście pln i ramki do radia bez szczeliny na przystawkę.
          Było już o tym na forum wiele razy, poszukaj.
          Mam działający BT w aucie i telefon działa jako zestaw głośnomówiący. Skoro jednak mam ten uchwyt to chciałem go wykorzystać do ładowania telefonu gdyż bateria trzyma "AŻ" 1 dzień.

Zamieszczone przez Mr0czny
          +1 Ostlander, wymontować . Nawet jakbyś znalazł taką nakładkę to jej koszt byłby kosmiczny.

Jedź do ASO i zamów nową ramkę do radia + listwę nad schowek bo te maja wycięte otwory
          Skoda ma takie nakładki, ale do prehistorycznych Blackberry. Cena... ~800zł. W sklepie znalazłem nakładkę, ale nie jest dostosowana do uchwytu Skody.

Pozostaje mi kupić zwykłą ładowarkę samochodową

Dzięki Panowie za pomoc.

Komentarz

• Mr0czny
            Elegance
            • 2009
            • 948
            • Octavia III (5E3)
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

crux, 800 zł za nakładkę chyba pogięło

zainwestuj 100 zł w ramke i listwe i to wywal skoro i tak sie do niczego nie nadaje

ja w swojej tak zrobiłem i jest lepiej

Komentarz

Pracuję...